Blog

10 redenen om een ​​weddingplanner in te huren

In de twaalf jaar dat we werkzaam zijn in de bruiloftsfotografie, hebben we veel dingen opgepikt in de gesprekken met onze couples. Een daarvan is de ervaring die een bruid heeft wanneer ze een weddingplanner in dienst neemt versus een bruid die dat niet doet. Het verschil is enorm. Ik heb nog nooit gesproken met een paar dat spijt had van het inhuren van een bruiloftsplanner, maar ik heb van verschillende mensen gehoord die zich te laat realiseerden dat ze er een hadden moeten inhuren, of niet de juiste keuze hadden gemaakt!

Top 10 redenen om een ​​weddingplanner in te huren:

10. Klankbord – Weddingplanners zijn een enorm creatief hulpmiddel. We luisteren naar je visie en dromen voor je bruiloft en brengen onze creativiteit naar het proces om je visie tot leven te brengen.

9. Big Picture – Wanneer je een locatie kiest, geven krijg je vaak een ‘bruiloftscoördinator’ van de locatie om de dag te helpen coördineren. Deze persoon is NIET hetzelfde als een onafhankelijke planner. Hij of zij is de cateringmanager van de locatie en het is hun taak om ervoor te zorgen dat alles wat met de faciliteiten te maken heeft soepel verloopt. Hoewel ze nuttig zijn, hebben ze geen betrekking op wat een onafhankelijke planner doet.

8. Budgettering – Je weddingplanners zitten al een tijdje in de branche. We weten wat dingen moeten kosten en het verschil in waarde. We kunnen je helpen navigeren door de vaak verwarrende wereld van de prijskaartjes en je budget in evenwicht brengen met JULLIE prioriteiten.

7. Aangenaam proces – Het plannen van je bruiloft is een leuk proces. Een goede weddingplanner helpt je te genieten van de reis. Op de dag zelf kun je alles los laten en genieten van de dag die mogelijk wordt gemaakt door het team wat samen is gekomen.

6. Bemiddelaar – Het is een bekend feit dat het onmogelijk is om iedereen gelukkig te maken bij het plannen van een bruiloft. Een planner is een veilige, neutrale persoon om richting aan te wijzen. Het is gemakkelijker om aan je toekomstige schoonmoeder te vertellen: “Mijn planner vindt dat we moeten …” in plaats van “Ik denk dat we moeten …”

5. Tijdlijn – Bij jullie trouwdag zijn veel leveranciers betrokken die moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat de dag goed verloopt. We begrijpen hoe elke leverancier op de anderen vertrouwt en fungeren dus als coordinator die alle onderdelen van de dag soepel in elkaar over laten gaan en alle leveranciers perfect op elkaar afstemmen.

4. Kennisbank – Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat jullie een bruiloft plannen. Wij zitten al jaren in de branche en zijn experts in protocol, etiquette en alles wat nodig is om zo’n (groot) evenement te organiseren.

3. Achtergrond – Naast het bezitten van een schat aan kennis, zitten we al lang genoeg in de branche om te weten wie de spelers zijn – welke leveranciers te vertrouwen zijn en wie de meest professionele manier van werken heeft. Een verwijzing van iemand met wortels in de industrie is GOUD wanneer je zoveel vertrouwen moet stellen in degenen waar je voorheen geen kennis van had.

2. Bespaar € – Voor elke bruiloft en elk budget is een perfect team samen te stellen. Zonder kennis over de juiste leveranciers zou je makkelijk de verkeerde keuzes kunnen maken, je bent tenslotte niet bekend met gangbare prijzen, onderhandelingen en kwaliteit per leverancier. Laat deze taak over aan ons team zodat je je kunt focussen op andere zaken.

En de # 1 reden om een ​​weddingplanner in te huren is …

1. Stress – Het verschil in het stressniveau van een bruid die een professionele planner heeft en iemand die dat niet heeft, is voelbaar. Als het gaat om de dag van je bruiloft, is het belangrijkste dat je kunt ontspannen en ervan kunt genieten. Jij bent de bruid. Je wilt niet het aanspreekpunt worden voor problemen en vragen die onvermijdelijk zullen ontstaan. Het inhuren van een planner bevrijdt jou en iedereen die je hebt uitgenodigd om op dit moment op je trouwdag te beleven. Je beste vriendin, zus, tante, ze verdienen allemaal een ontspannen dag en mogen genieten van een vakantie op het mooie Curacao, zonder stress, werkzaamheden en leveranciers waar ze niet bekend mee zijn.

Dus daar heb je het – tien solide redenen waarom je een weddingplanner NODIG hebt! Jij en je verloofde verdienen een geweldige, stressvrije bruiloft, en we geloven echt dat het inhuren van een ervaren weddingplanner de beste manier is om dat te krijgen! Als jullie een bruiloft in Curacao plannen, klik dan HIER om contact met ons op te nemen, we helpen jullie graag verder.