Blog

De beste manier om je bruiloft te plannen met Pinterest

Pinterest is een GEWELDIG hulpmiddel bij het vinden van ideeen voor je bruiloft. Destination Love is ook fan van Pinterest, we vinden er altijd weer leuke inspiratie. Er zijn een aantal dingen om in gedachten te houden en enkele ‘best practices’ bij het gebruik van Pinterest om je grote dag te plannen.

De vier belangrijke stappen om Pinterest effectief te gebruiken om je bruiloft te plannen:

Pin wat je leuk vindt op je boards
Je volgt deze stap waarschijnlijk al. Zo niet, dan is het eenvoudig om te beginnen. Je zult merken dat naarmate je meer afbeeldingen op je board pint, je een sterkere voorkeur ontwikkelt. Aarzel niet om beelden die je al vroeg hebt gepint te verwijderen als je merkt dat je ze niet langer echt geweldig leuk vindt.
Bekijk al je pins op elke board om te zien WAT je precies aanspreekt daarover
Het kan heel nuttig zijn om een bijschrift te schrijven waarin wordt verduidelijkt wat je in elke afbeelding inspireert. Terwijl je dit doet zul je waarschijnlijk gemeenschappelijke boards zien verschijnen. Misschien ontdek je dat je van een bepaalde vorm van een jurk houdt, misschien voel je je aangetrokken tot een bepaalde kleur. Of realiseer je je dat je dol bent op de zachte, romige tonen van filmfotografie.
Houd rekening met waar je je toe aangetrokken voelt bij het selecteren van leveranciers
Er zijn ontzettend veel leveranciers voor bruiloften. Gebruik je voorkeuren die je hebt ontdekt tijdens je inspiratie zoektocht op Pinterest in je gesprek met Destination Love. Wij kunnen dan de meest ideale leveranciers betrekken bij de organisatie. Een los en modern boeket in plaats van een strak gebonden boeket met rozen, een bruiloft op het strand of een locatie binnen.
Laat je leiden door de sfeer van je favoriete pins, niet door de specifieke items
De kans is altijd aanwezig dat je afbeeldingen niet 100% exact nagemaakt kunnen worden. De foto werd genomen op een specifieke locatie, met specifieke belichting die misschien afhankelijk is van het weer en zo zijn er nog vele variabelen die samenkomen om een afbeelding te maken. We maken graag een versie speciaal voor jou, met eigen input, eigen creativiteit, iets wat zo mooi is dat anderen het gaan pinnen als inspiratie voor HUN bruiloft! Laat de kans niet aan je voorbij gaan om het een uniek feeest van jou en je verloofde te maken. Gebruik je board dus om je stijl en gevoel te kunnen communiceren. Samen met ons team maken we er dan een geweldig mooie dag van!!!