Over Destination Love

Destination Love is een wedding planning bedrijf gebaseerd in Curacao, met een passie voor het creëren van op maat gemaakte evenementen. Van full service planning tot dag coördinatie (ceremoniemeester), Destination Love combineert geweldige designs met een doordachte uitvoering. 

 

Destination Love bestaat uit een klein team van professionals die jullie met veel plezier en efficiëntie begeleiden. Vanaf de eerste ontmoeten tot jullie laatste dans op de trouwdag, we zijn er bij om jullie te helpen de bruiloft van je dromen waar te maken! We hebben Destination Love opgezet vanuit de wens om aanstaande echtparen te bedienen die een gepersonaliseerde en unieke ervaring zoeken. Het succes van elke bruiloft begint bij het samenstellen van het perfecte team voor jullie dag. We begeleiden jullie naar onze meest creatieve collega’s om te zorgen dat jullie gehele ervaring geweldig is!


Bij Destination Love is het doel duidelijk: De mooiste trouw ervaring creëren voor jullie om van te genieten. Het gaat er niet alleen om dat alles er mooi uit ziet, het gaat erom hoe het voelt! Vol plezier, creativiteit en vooral zonder stress. Geniet van het proces, de persoonlijke details en de dag van je dromen!

Claudia & Tessa