Blog

Prachtige haarstijlen voor een tropische bruid

Bruiloften brengen een schoonheid naar boven die we niet elke dag zien. De taart, je bloemen, de jurk, alles wordt naar een nieuw niveau van elegantie en schoonheid getild als het gaat om een bruiloft!
Precies datzelfde geldt voor kapsels, er zijn zoveel opties dat het misschien een beetje overweldigend kan zijn. Maar kijkend naar wat vaak werkt op ons warme eilandje en waar veel van onze bruiden voor kiezen:

Zacht en los
Stijl of strak gekruld, met golven…veel bruiden dromen van een kapsel met lang los haar. Het is prachtig en geeft een indruk van schoonheid zonder enige moeite te hebben gedaan. Let er wel op dat door de warmte je zult transpireren en dat mooie lange haar op je rug kan gaan plakken. Onze haarstylisten kunnen je perfect adviseren wat ideaal is, ook in combinatie met de jurk waarvoor je gekozen hebt.

Half opgestoken, half los
Een half opgestoken, half los kapsel geeft zoveel opties! De helft die omhoog is, kun je vlechten, krullen, etc, en de helft die omlaag is heeft dezelfde opties die we hierboven hebben genoemd voor los haar. Samen zijn de combinaties eindeloos … en super mooi! Wij zijn in ieder geval groot fan van deze combinaties!

Hangende vlecht
Een lange vlecht – of het nu een Franse vlecht, een visgraat of een eenvoudige vlecht is – is zo’n eenvoudige stijl. Het is perfect voor zowel boho bruiden als beachy huwelijken! En als leuke extra, zodra je haar uit zijn vlecht komt, valt het vanzelf in mooie, zachte golven.

Opgestoken
Een opgestoken kapsel is de klassieke bruidslook, en er is een reden waarom! Een up-do ziet er vrouwelijk en elegant uit en biedt zoveel mogelijkheden voor interessante details. Wij zijn dol op de huidige, lossere soorten up-do, maar strak en verfijnd is ook prachtig! Zeker voor overdag kan dit erg fijn zijn zodat je haar niet teveel plakt, veel van onze bruiden hebben hun haar overdag opgestoken en hebben het in de avond los, geweldig om twee opties te hebben op je mooiste dag!

Genoeg stijlen en opties, maar we hopen dat dit bericht jullie inspireert, in overleg met onze haarstylisten kom je in ieder geval zeker tot een perfecte keuze!