Blog

Tips voor jullie Save the Date’s!Behalve een post op social media, zijn save-the-date-kaarten één van de belangrijkste manieren om je bruiloft aan de rest van de wereld aan te kondigen. Dus je wilt ze helemaal perfect krijgen! Dat is veel druk om een ​​klein stukje tekst te plaatsen of te versturen. Maar niet getreurd – Destionation Love geeft je 5 tips die je helpen om je save-the-dates tot een succes te maken!

1 – Verzamel alle adressen vroeg
Tegenwoordig houden weinig mensen uitgebreide adresboeken bij, zoals onze grootmoeders deden, dus je zult waarschijnlijk adressen moeten verzamelen voordat je je save-the-dates kunt versturen. Begin vroeg met het verzamelen van adressen (zelfs voordat je de kaarten hebt ontworpen) en geef je vrienden en familie een deadline om de adressen aan te leveren. Je kunt overwegen om een ​​online adresboekservice te gebruiken om ze te verzamelen. Het verzamelen van deze adressen is nu niet alleen cruciaal voor het verzenden van je save-the-date-kaarten, maar het zal ook zijn vruchten afwerpen wanneer het tijd is om je trouwkaarten te versturen.


2 – Denk goed na over wie ze ontvangt
Zorg ervoor dat je de save the date kaarten naar ALLE mensen stuurt die je echt op je bruiloft wilt hebben… zelfs je beste vriend die al heeft beloofd dat hij zal komen. Zelfs je moeder, die de dagen aftelt. Maar onthoud dat iedereen aan wie je een save-the-date stuurt, ook een uitnodiging MOET ontvangen.


3 – Mail ze op tijd
De praktische reden voor the save the date kaarten is om je gasten te helpen met vooruit te plannen. Mogelijk moeten ze vakantiedagen aanvragen, reizen boeken, speciale kleding kopen, enz. Dus stuur je save-the-dates ruim op tijd om dat haalbaar te maken. De vuistregel is dat je zes tot tien maanden voor je bruiloft een save-the-date moet sturen. Als je een bestemmingshuwelijk plant of als je bruiloft in een vakantieperiode is, mail ze dan nog eerder.

4 – Houd het simpel
Er hoeven niet veel details op de save-the-date kaart. Houd het simpel en neem het volgende op:

• Jullie namen – Sommige familieleden hebben je verloofde misschien niet ontmoet, en vice versa. Laat ze niet raden naar je namen!
• Datum – Dit is het belangrijkste punt van een save-the-date! Zorg ervoor dat de datum gemakkelijk te begrijpen is op de kaart.
• Locatie – Het is prima als de locatie nog niet helemaal zeker is, maar je moet zeker de stad vermelden.
• Trouwwebsite – Als je een trouwwebsite hebt, neem dan die URL op in je save-the-date kaart. Op de trouwwebsite kan je nuttige informatie opnemen. Door die informatie op een website te delen, blijven de save-the-dates en uitnodigingen overzichtelijk.


5 – Maak ze persoonlijk!
Voor veel ontvangers is je save-the-date misschien hun eerste echte kennismaking met jou en je verloofde als stel. Voor anderen zal het een gekoesterde herinnering zijn. Dus wees niet saai en basic – laat je persoonlijkheden stralen! Veel klanten gebruiken hun verlovingsfoto’s op hun save-the-date-kaarten, en dat is een mooie en unieke optie. Gebruik persoonlijke details om iets over jou en je verloofde als stel te vertellen of te illustreren, en zullen je save-the-dates veel gedenkwaardiger maken bij jouw gasten!

Destination Love