Trouwen op Curaçao

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Elk paar heeft een eigen beeld van hun droomdag. De weddingplanners van Destination Love helpen graag om jullie droomhuwelijk op Curaçao tot leven te brengen. Ons perfecte recept van toewijding, verbeelding en vertrouwde advies door het hele planningsproces verzekert jullie ervan dat jullie huwelijk op Curaçao met precisie en enthousiasme wordt verzorgd.

We werken graag met elke individuele bruid en bruidegom samen om jullie perfecte bruiloft op Curaçao op maat te maken. Je kunt gebruik maken van onze complete bruiloft management services, waarbij we jullie helpen met het vinden van de perfecte locaties, de leveranciersselectie, trouwdag coördinatie, kleding winkels, luchthaven transfers en nog veel meer. Destination Love helpt graag met wat jullie nodig hebben voor je huwelijk en het planningsproces.

Weddingplanning service

Het ideale van onze dienstverlening op maat is dat wij diensten aanbieden voor elk budget en elke stijl. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jullie huwelijk!

Wat doen wij als weddingplanner?

Wij begeleiden jullie vanaf begin tot eind, dat wil zeggen vanaf het plannen tot het eind van jullie feest, en soms ook nog daarna! De planning begint natuurlijk al bij het aanvragen van het huwelijk en de huwelijksdatum. Wij begeleiden en adviseren jullie in dit proces zodat dit proces gemakkelijk en vlot verloopt. Wij zorgen dat de beste leveranciers voor jullie bruiloft worden ingeschakeld, onderhouden alle contacten en zorgen dat alles piekfijn verzorgd is zodat jullie kunnen genieten! Op de dag zelf zijn wij aanwezig voor de coördinatie van jullie trouwdag zodat alles soepel verloopt. Alle leveranciers ontvangen een draaiboek zodat wij zeker weten dat jullie de droomdag krijgen zoals jullie die voor ogen hebben!