Blog

Trouwen op Curacao, Destination Love

Jullie bruiloft op Curacao

Jullie bruiloft op Curaçao klinkt toch als een droom? Ondanks dat Curaçao voor de meeste mensen ver weg is, hoeft de organisatie met onze hulp geen stress op te leveren! Als jullie graag op Curaçao willen trouwen zal het huwelijk bij de burgerlijke stand aangevraagd moeten worden. Wij zullen jullie hier uiteraard bij helpen zodat dit vlot geregeld kan worden. In deze aanvraag wordt onder andere jullie gewenste trouwdatum en tijd vermeldt.

Wij helpen jullie je bruiloft op Curaçao waar te maken!
Trouwen op Curaçao kan bij de burgerlijke stand (dat noemen wij Kranshi) maar kan ook op bijna alle andere locaties! Willen jullie trouwen aan zee met de voeten in het witte zand? Zijn jullie meer liefhebbers van varen en willen jullie daarom op een boot trouwen? Houden jullie van het mooie strand maar trouwen jullie liever in een zaal met airco? Bijna alles is hier mogelijk!

Destination Love helpt jullie om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden van trouwlocaties voor jullie bruiloft op Curaçao. Samen zoeken wij naar een perfecte locatie voor jullie huwelijk, diner en feest!