Blog

Trouwen op Curacao

Trouwen op Curacao?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De eerste vragen komen vast al boven: hoe ziet onze droom bruiloft eruit, hoe groots gaan we het vieren en waar??
Als jullie graag in het buitenland willen trouwen heb je vele landen om uit te kiezen. Wij willen jullie keuze natuurlijk niet teveel beïnvloeden maar ja, trouwen op Curaçao is wel erg aantrekkelijk! Niet alleen kun je met je weddingplanner in het Nederlands overleg hebben maar ook de ambtenaar kan uw huwelijk voltrekken in je eigen taal! Wel zo handig als niet iedereen even goed Engels spreekt. Buiten de taal is het natuurlijk ook erg fijn dat: hier de stranden prachtig zijn, de zee helder blauw, de zon bijna altijd schijnt en het heerlijk warm is!

Als jullie eraan denken om op Curaçao te trouwen en graag met ons in contact willen komen, kunnen jullie mailen naar info@destinationlove.nl. Wij (Claudia Sanches en Merel van Diemen) helpen jullie graag met het maken van de keuze om op Curaçao te trouwen of niet (of uiteraard andere vragen). Willen jullie een vrijblijvend gesprek dan plannen wij een Skype meeting in en kunnen jullie al jullie vragen stellen!

Veel plezier met de voorbereidingen en wij hopen jullie daarbij te mogen helpen om jullie droomhuwelijk waar te maken!