Weddingplanner service

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Elk paar heeft een eigen beeld van hun droomdag. De weddingplanners van Destination Love helpen graag om jullie droomhuwelijk op Curaçao tot leven te brengen. Ons perfecte recept van toewijding, verbeelding en vertrouwde advies door het hele planningsproces verzekert jullie ervan dat jullie huwelijk op Curaçao met precisie en enthousiasme wordt verzorgd.

Jullie kunnen gebruik maken van onze complete bruiloft management services, waarbij we jullie helpen met het vinden van de perfecte locaties, de leveranciersselectie, trouwdag coördinatie, luchthaven transfers en nog veel meer. Destination Love helpt graag met wat jullie nodig hebben voor je huwelijk en het planningsproces.

Het ideale van onze dienstverlening op maat is dat wij diensten aanbieden voor elk budget en elke stijl. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jullie huwelijk!

Wij begeleiden jullie vanaf begin tot eind, dat wil zeggen vanaf het plannen tot het eind van jullie feest, en soms ook nog daarna! De planning begint natuurlijk al bij het aanvragen van het huwelijk en de huwelijksdatum. Wij zorgen dat de beste leveranciers voor jullie bruiloft worden ingeschakeld, onderhouden alle contacten en zorgen dat alles piekfijn verzorgd is zodat jullie kunnen genieten! Op de dag zelf zijn wij aanwezig voor de coördinatie en alle leveranciers ontvangen een draaiboek zodat wij zeker weten dat jullie de droomdag krijgen zoals jullie die voor ogen hebben!

Destination Love heeft verschillende pakketten. Op basis van uw wensen en budget kunnen wij de juiste bruiloft voor u organiseren. Het pakket is helemaal compleet, zodat u niet voor extra kosten komt te staan.

 

 

Pakket 1 

Tot max 10 personen

Het pakket bestaat uit locatie, coördinatie,  decor voor de ceremonie, bloemen, taart, prosecco toast, fotografie, fees 

  Prijs is vanaf NAF 5050

Op basis van 10 personen

Pakket 2 

Tot max 20 personen

Het pakket bestaat uit locatie, coördinatie,  decor voor de ceremonie, bloemen, taart, prosecco toast,  fotografie, fees 

  Prijs is vanaf NAF 5750

Op basis van 20 personen

Design je eigen bruiloft

Naast de pakketten kan je ook helemaal zelf je eigen bruiloft designen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Hilton Hotel Curacao
Trouwen op Curacao
Trouwen op Curacao, Destination Love

Volg Destination Love op Instagram